Houtsnippers groot succes! Gratis Sparen! Bij ELKE aankoop GRATIS spaarpunten.

Een goede ondernemer zit tegenwoordig niet stil. De consument kan in principe op vele plaatsen terecht. Ondernemersvereniging Mierlo-Hout timmert al vele jaren actief aan de weg. Na veel onderzoek en vergaderingen is besloten om een uniek spaarsysteem op te zetten: Het Houtsnippers Spaarsysteem. Het spaarsysteem is nu een 5-tal jaren verder en heeft inmiddels 6500 trouwe spaarders.

Deelnemende winkeliers zijn o.a.: AH Mierlo Hout, Wout van Vlerken Electroworld, Tuincentrum Peter v. Gennip, Bakkerij ’t Bakkertje, Beautyfarm LaSarel, Slijterij ’t Pijpke, Bloemsierkunst Rens van Dijk, Eetcafe de Barrier, Wim Mulkens Audio/Video en Witgoed, Horloger Juwelier vd Aker,  Van Rijsingen Diepvries, Restaurant de Steenoven, Thomas Cook Reisburo, bloemboetiek Nicole en bij de Houtse Kluppels bij inlevering van oud papier.

Middels een speciale Spaarpas met een uniek nummer en chip die punten registreert kan men bij maar liefst een groot aantal Mierlo-Houtse zaken terecht. Bij werkelijk ELKE aankoop, bijv. bij Eetcafe de Barrier, gaat de korting meteen werken, die wordt vertaald in punten op de Spaarpas. Dus de klant hoeft niet te wachten op korting doordat iets in de reclame komt, maar men krijgt meteen punten bijgeschreven op de Spaarpas en deze punten zijn inwisselbaar voor waardebonnen en aanbiedingen bij de deelnemende ondernemer zelf..

Hoe kan men meedoen?

Aan de spaarder wordt een pas verstrekt. De spaarder geeft zijn n.a.w. gegevens op, dit o.a. b.v. bij verlies om de pas terug te krijgen. Meerdere passen per gezin is natuurlijk mogelijk. Dus het hele jaar voordeel bij de Houtse Ondernemers, onder het motto: Het kost u niets, toch spaart u voor iets! GRATIS SPAREN, VOOR GRATIS VOORDEEL!

  • Direct punten ontvangen.
  • 1 Klantkaart voor bijna 20 winkels.
  • Houtsnippers en gespaarde punten zijn onbeperkt geldig.
  • Maakt winkelen in Mierlo Hout nog leuker.