De Ondernemers Vereniging Mierlo Hout heeft nu bijna 10-jaar een spaarsysteem de Houtsnipper. Het spaarsysteem dat winkelen in Mierlo-Hout een stukje aantrekkelijker maakt. Iedereen kan een GRATIS spaarkaart aanvragen, inmiddels ruim 5000 actieve spaarders! Met deze elektronische spaarkaart kunt u op eenvoudige wijze punten sparen en uitgeven bij vele winkels in Mierlo Hout, Iedere 1000 punten geven recht op een waardebon van €5,- vrij te besteden onder deelnemende bedrijven.
Nieuw binnen de deelnemende bedrijven is Deelen Stoffen & Gordijnen de sfeer maker in huis, met hun winkel aan de Houtse Parallelweg 83 te Helmond. Het nu 3000m2 tellende filiaal in Helmond heeft een flinke uitbreiding en metamorfose ondergaan, en beschikt nu over een gigantische raambekleding afdeling met de nieuwste collectie gordijnstoffen en inbetween tot aan moderne raamdecoratiesystemen zoals houten jaloezieën, plissés, rolgordijnen, shutters en lamellen.  Ook voor advies aan huis, inmeten en/of monteren staan zij voor u klaar! Daarnaast hebben zij alles te bieden voor de creatieve en modebewuste doe-het-zelver, denk hierbij aan modestoffen, meubelstoffen en decoratiestoffen en een enorm aanbod fournituren tegen ongekend lage prijzen.
Tegen inlevering van 1000 punten krijgt u in de maanden februari en maart 2017 bij Deelen Stoffen & Gordijnen naast €5 euro korting op uw aankoop een reparatie Set t.w.v. €6,50 GRATIS! Deze set is onmisbaar zelfs voor de mensen die niet met een naaimachine over weg kunnen en bestaat uit een centimeter, strijkbaar omzoomband, strijkbaar reparatie doek voor broeken diverse kleuren en 2,5 meter elastiek in diverse breedte)
Koopt u vaak al in Mierlo-Hout begin dan ook met sparen! Bestel uw GRATIS spaarpas op www.houtsnippers.eu ook vindt u hier meer informatie over ons spaarsysteem en een overzicht van alle deelnemende bedrijven.